Tuesday, January 5, 2010

Terkejut

Sangat terkejut plus terkaku sekejap bila aku dapat tahu jadual untuk sem ni . Gila cool ! Percayala. Kelas setiap hari mula pukul 8.30 pagi sampai 12.30 tengah hari saja ! (terasa nak lompat-lompat kejap)


Ok tak, aku tipu.


Hari isnin ngan kamis kelas habis 4.30 petang. (tapi yang lain 12.30 ?!) aku suka orang buat jadual tuh, boleh saya tahu nama awak dan no phone? Aku harap dia lelaki yang kacak.


Harap teknik aku menjadi.

post signature

41 comments:

  1. errr,,akula yg buat timetable ko tuh

    hahahahaha

    ReplyDelete
  2. berdasarkan pengalaman aku belajar dulu.. kelas petang lagi best sebab time dia lebih pendek memandangkan lecturer semua nak balik awal..

    kedua mesyuarat selau lepas time tengahari so kemungkinan kelas untuk batal adalah tinggi. dan kebanayak lecturer aku jarang buat kelas ganti..

    ketiga2 memandang kelas skit so lecturer wa akan mengajar bab2 penting saja untuk exam..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. best gile kelas cenggitu....

    ReplyDelete
  5. atie lu lebih suke klas petang...=)

    -->> in'Allah blog xkn d privatekan...

    www.khaizarien.com

    ReplyDelete
  6. statement yg kat bawah tu adalah sgt gatal!

    ReplyDelete
  7. hahahah...sama la ngn aku...aku tgk jadual kelas aku pon setiap hari abis pkol 12.45 tghari...
    mcm xcaya...huhuhuh

    ReplyDelete
  8. i terkejut jugak sebab org lain da seminggu g kelas i baru datang kolej..hahaha lama tak jumpa aih rindu betul nak lepak kat blog kamu ni..

    heee belajar rerajin taww..

    ReplyDelete
  9. itu ko punya terkejut. aku dlu mana ada jadual. dtng kelas ikut naluri ja. klu naseb baik xde kelas, nasib lagik baik kelas xde.

    ReplyDelete
  10. I_Hate_Lolipop...heee, tp blik awal...

    ReplyDelete
  11. FaizalSulaiman ...hahaha..yeke? 012 ea ? :P

    ReplyDelete
  12. TARANTULAHuruHARArey...tapi bagi aku tak..ku suka kelas pagi sebab fresh...petang bagi ku mengantok...:) huyoo, lecturer aku selalu cakap, "bace semua" cis

    ReplyDelete
  13. eyena...hahaha lame nyer..ponteng ea??? ok...:)

    ReplyDelete
  14. LOyer Lelaki...hahaha care ko macam best la...nak tiru...

    ReplyDelete
  15. wah3. sronok2.
    btw, slamat kembali belajar.
    :)

    ReplyDelete
  16. 0rg paling xsuka ari isnin...

    klas stat k0l 9 sampai k0l 7..xde gap langsung..

    rasa macam nak sekeh sape wat timetable...kui3

    ReplyDelete
  17. memang 'kacak' pun orgnyer
    hahahah
    nak ker??

    ReplyDelete
  18. wah.. teringat dulu final year kelas ari jumaat sgt free dan isnin dan khamis hanya ada satu kelas. cool!

    ReplyDelete
  19. n a r d indie winkie...wow, ok tuh meman gsangat cool :)

    ReplyDelete
  20. sgt benci kelas pukul 8..

    malas..

    ReplyDelete
  21. jadual mengajar aku 730-100..heehhe

    ReplyDelete
  22. ermm..
    dik, jadual tu dah ok lom?
    abg dah buat jadual tu untuk adik...


    *akulah lelaki itew!!!


    =P

    ReplyDelete
  23. hohohoh..
    what can i say..
    i'm still on holiday..
    =)

    ReplyDelete
  24. amboi... seronoknye dia..
    itupun kalau dia adalah sang kacak..
    kalau dia sang gendut rongak + bini 3 ahaks.... hehehe..
    tapi tak pe.. bulan doa kan yang si dia kacak macam tomok

    ReplyDelete
  25. BuLaN iTu aKu ...hahaha, tak pe tak keysa...:P

    ReplyDelete
  26. sHaH...hahaha...bape no tipon bang? :P

    ReplyDelete
  27. meo peminat cipan...meo, nak keje macam kamu

    ReplyDelete
  28. GhOsToNe...sangat suka ! fresh

    ReplyDelete
  29. bestnyer!!!!
    msuk skola kul 7.20.tp kne awl!!!!!!
    arrrrrhhhhhhhh

    ReplyDelete