Saturday, January 9, 2010

Selipar

Aku tak perlu beli buku i-trend, remaja, cleo untuk melihat fesyen-fesyen terkini. Aku tengok sekeliling je dah boleh tahu, ohh ini trend sekarang. Tapi kadang-kadang ketinggalan. Tak kisah pun.


Aku tertarik dengan gabungan trend ni.


Selipar jamban + wedges gorgeous = Selipar Wedges (aku rasa ni la idea asal si pereka)
Selipar jamban berwarna


+

wedges

=

selipar wedges gourgeous



Sungguh, ramai betul yang pakai. Kalau kat kawasan rumah sewa aku ni, setiap tingkat pasti aku akan nampak satu selipar wedges ni.


Bagus juga pakai selipar wedges ni, kalau lecak tak la kena kaki, yang pendek boleh la nampak tinggi, boleh bergaya even tak reti pakai heels, anjing lalu tepi, boleh baling sekali. Ku suka ! -kata penulis blog.


Aku beli wedges sebab dia tinggi ! - kata kawan penulis blog kepada penulis


Tehee !


.....rasa mahu beli satu pula.




Ps: aku di rumah, padahal baru seminggu kat Melaka.
post signature

44 comments:

  1. ak hentam panggil flip flop je..
    hahaha..
    kita pakai selipar tu pergi kelas, shopping etc.

    tp mat salleh pakai selipar ni time summer di tepi pntai..

    ReplyDelete
  2. mak aih. mana tak tingginye kalau pakai. hehe.

    aku ingtkan wedges tu sejenis kentang. rupenye ni wedges yg kau maksudkan.

    roxy tu. mahal3.
    kalau gf aku mintak beli, jgn haraplah. haha.

    ReplyDelete
  3. seliper jamban lagi selesa kot...

    ReplyDelete
  4. wedges...hehe.. nama glam x tahan u.

    dulu ada fesyen kasut nama Platform. Pernah dengar? Aku tak pasti sama ada sampai Malaysia ke tak. Dia tinggi macam wedges...tapi bertutup macam kasut sport. Dulu femes time Spice Girls popular..Spice Girls yang start pakai Platforms..

    TIme kecik dulu aku tringin giler kasut macam tu...kalau ada jumpa kasut cam tu kat sini, dah lama ak rembat...huhu

    ReplyDelete
  5. x pernah pakai n beli

    selipar jamban 4 ringgit je aku ada

    ReplyDelete
  6. saya pun di rumah, siap bau kari lagi,
    wow! ;p

    ReplyDelete
  7. selipar utk jejaka tak ada ke? :-)

    ReplyDelete
  8. kau ketinggalan zaman la...skunk org pakai selipar trompah kaler kuning..

    ReplyDelete
  9. ila suka pkai wedges...bg tgi ckit...hiihih

    ReplyDelete
  10. aku dah try sarung ar..kaki aku nampak hodoh..aku nak tambah, aku nak tambah..dengan gladiator style..gila semalam aku tertengok satu blog jual kasut kat tv 1..kasut dia cantik gila macam sarang burung..tapi imported from CA, RM200++

    ReplyDelete
  11. ada perempuan dh cantk gila dah..tup tup pakai selipar jamban je..haha

    kalau majalah in trend tau mesti diorg karate..hehe

    ReplyDelete
  12. hurm...aku kurang minat selipar2 mcm ni...ntah nape ntah..aku pon xtau...

    ReplyDelete
  13. ak hnya ada selipar jopon saja..

    sedeyh!

    ReplyDelete
  14. selipar jamban memang cool pe...

    ReplyDelete
  15. cute la~
    simple je tp cantek!
    nak beli jugak la ^__^

    ReplyDelete
  16. pakai selipar cap bata sude...haha

    ReplyDelete
  17. kat surau rumah aku byk selipar wedges ni. ko nak aku bleh cilok barang sepasang dua

    ReplyDelete
  18. Asyraf Abdul Rahim ...hahaha...cit, nasib bukan aku gf ko :P

    ReplyDelete
  19. Nuyui...tak ingat oun...ku teringin pakai kasut yg berode tuh..haahha

    ReplyDelete
  20. kimomoto kozaima...baru beli crocs kan..cit

    ReplyDelete
  21. hami asraff...kalau nak pakai pun boleh...:P

    ReplyDelete
  22. alvin takda rumah harga 8juta story.......terompah tahun lepas lah

    ReplyDelete
  23. tia ...kumpul duit, beli kasut gegege

    ReplyDelete
  24. pudding pie ...entah...ko ade, pinjam kau punye...:P

    ReplyDelete
  25. GhOsToNe..jom beli siper? heee

    ReplyDelete
  26. sharamli ...hahaha 15*..isi sendiri :P

    ReplyDelete
  27. Loyer Lelaki,..heh, nak...3 kalau boleh...:P

    ReplyDelete
  28. joegrimjow....mesti comel kalau ko pakai joe

    ReplyDelete