Tuesday, July 27, 2010

Kecik

Baru siap buat assignment 3.09 pagi. Gila, aku dengan Syaza je belum tido lagi. Ni semua last minute punya kerja, padahal prof dah bagi last week. Ish ish, bad bad attitude, jangan contohi. 

Kalau siap kerja awal rasa macam pelik pula, apehal lak aku rajin sangat ni. Haha, sometimes, idea akan datang pada waktu genting. Hee alasan.

Lately, kalau aku bukak fb, aku suka tengok baju. Baju kecik, eh tak baju budak kecik la. Comelnya. Baju perempuan lagila comel-comel. Yang laki pun sama comel. Ahh memang comel. Suka !

Bukan lately la sebenarnya, kalau berjalan dekat shopping complex pun aku pasti akan terseleweng ke bahagian kids ! Haha, serius..aku suka tengok baju dia. Ada cardigan untuk baby..aww sweetnye. Lelaki siap ada jaket kecik. Semua size kecik. Geram pun ada.

Dan aku juga suka tengok toys. Wewewe sebab aku suka toys. Love toys, dulu ada banyak toys kat rumah err masa kecik la. Sampaikan, jiran ajak main pun aku refuse sebab dah ada toy lagi best, main kat rumah je la.

Hish, tak sosial betul.

Tengok ni tengok ni...comelnyer, kalau aku beli pastu simpan macam ok je. Tak pun, beli bagi orang..tapi macam sayang pulak.

Ahh tengok je la.
 


post signature

9 comments:

  1. biasa lah tu student buat keje last minute...hahah..

    p/s: bagi idea esei tajuk 1 Mlaysia..hahah :p..nak hantar malam nih

    ReplyDelete
  2. kenapa entry asgmnt? aku baru je nak seronok2 buat blog sana sini. dah kena start buat report asgmnt.ceh

    ReplyDelete
  3. hehehhe.. kemaruk nk adik kecil & anak eh? :p

    ReplyDelete
  4. qi, baju baby!!! jom kita berangan macam ada anak jomm!!

    ReplyDelete
  5. qilah lm ak x nyemak sini..hehe...go go chayok..eh, jgn riso ak pon spesies last minutenyer org...haha.:)

    ReplyDelete
  6. kalau aqilah pakai baju tu.. mesti comel.. ekeke! NAK PICIT HIDUNG DiA!!!!

    ReplyDelete