Friday, July 23, 2010

Betul Betul

Kami betul-betul berkumpul untuk buat paper bags. Buat dari pukul 8.30 malam sampai 11.30 malam.

Hasilnya dalam masa 3 jam adalah 80 paper bags ! Cukup la tu rasanya untuk 4 hari karnival tu nanti, tak cukup buat on the spot je la.



 Gigih dengan penuh semangat..


Separuh hasil paper bags yang dibuat


Aku rasa aku tak makan malam lagi la untuk hari ni, aku makan tengahari je. Waaah, kalau macam ni hari-hari  boleh kurus la ni sebelum raya. *wink
post signature

24 comments:

  1. paper bag untuk ape nih???
    nak2 buleh?
    hehe~

    ReplyDelete
  2. wah qilah!!!

    nak 1..haha

    lawa seyhh

    ReplyDelete
  3. ini jual ke bagi free??
    bagus la korang..

    ReplyDelete
  4. untuk ape nie ?? rajinn gila

    ReplyDelete
  5. kuat ke beg ketas ni.,
    mcm tak kukuh je.,
    :P

    ReplyDelete
  6. nak meniaga nasik lemak ke? huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. tia..haha tangan kau popular

    ReplyDelete
  8. little black dress..untuk digantikan dengan plastic bag :)

    ReplyDelete
  9. LiFe KaMi, terpaksa rajin..ada markah

    ReplyDelete
  10. FaizalSulaiman ...thanks faizal !..amekla

    ReplyDelete
  11. ✿NAZIRAH✿..akan dapat bila orang beli barang dari kedai kami nnti :)

    ReplyDelete
  12. Anis izyan Abd Rahman ..4 orang buat :)

    ReplyDelete
  13. aina....utk projek, nnti datgla 4 - 8 ogos kat menara taming sari :)

    ReplyDelete
  14. Botak ..tak kukuh ker? tapi cepat koyak la for sure..

    ReplyDelete
  15. meo188 ish ade pulak en meo ni

    ReplyDelete