Tuesday, July 13, 2010

Homestay Melaka

Ini entri promote mempromote. Serius tapi bukan serius black la ps: tak sabar tunggu harry potter keluar HAHA. 

Abah ada rumah dekat Melaka. Memandangkan mereka sekeluarga dah berhijrah ke utara rumah mereka di Melaka ni dah jadi homestay.

Maka, for those yang bercita-cita nak berjalan-jalan di Melaka tapi tak tahu kat mana nak tinggal dan nak murah ? Boleh tinggal kat homestay ni.

Contohla, korang pergi by group nak melihat keindahan then nak sewa murah untuk tido semalam, boleh sewa di homestay ini. Harga masih boleh nego.

Homestay ni lengkap dengan :
1. TV + Astro
2. Kemudahan Parking (rumah tepi)
3. Dapur include peti sejuk
4. Mesin Basuh
5. 2 bilik tidur (satu bilik katil queen, bilik kedua 2 katil single)
6. 2 bilik air

Untuk tempahan atau pertanyaan boleh terus hubungi :
 013- 6216596 (En Mohd Fadzil)


Alamat : Jln SD2/22, Taman Desa Duyung, 75460, Ayer Molek, Melaka. 



 


Ruang tamu, ada tv ni kat sini

bilik ke 2

bilik pertama

dapur

Sesiapa yang interested boleh hubungi terus 013- 6216596 (En Mohd Fadzil) ok :) 



ps: U aku ada buat dedication epal kat sesiapa je. Memandangkan aku rasa aku tak de admire dan peratusan nak dapat epal free 0%, aku nak dedicate kat diri sendiri la. HAHA. Konon macam orang lain bagi, padahal bagi diri sendiri. Kesian. 
post signature

9 comments:

  1. siyes nih bagi epal kt diri sndri????

    ReplyDelete
  2. knpa dijadikan homsstay..tak dijadikan rumah sewa je terus

    ReplyDelete
  3. Nanti Qilah minta Komisyen ngan abah tau...hihihihihi

    ReplyDelete
  4. besh2!
    nieyh teringin nak g melaka nieyh.,..

    ReplyDelete
  5. erm.. homestay best duk umah kg kn?

    ReplyDelete
  6. Asyraf Abdul Rahim...150 semalam..:)

    ReplyDelete