Wednesday, August 4, 2010

Dinner

Hadiri dinner pada sabtu malam. Cuak, sebab rasa macam diri memang tak kan menonjol. Ahh. Selalu dinner sebelum ni, kawan tolong makeup kan. Sebab aku memang hancur bab makeup.

Tapi tapi tapi, kali ni. Pecah record ! Aku makeup sendiri, dan aku agak satisfy la dengan kerja tangan aku sendiri. Kahkah. Walau cara pemakain takbetul, masih belajar. Youtube banyak membantu.Cuba type makeup for dinner, banyak yang keluar. Pilih je la..

First time pakai eyeliner sendiri. 
First time pakai consoler sendiri
First time pakai faundation sendiri
First time pakai eyeshadow sendiri
First time pakai bulu mata palsu. Damn, tak jadi aku bukak..asli saje.

Mungkin, aku dah kene tau basic makeup la..sikit pun jadi. Kan kan. Walau aku sungguh tidak gemar bermakeup. Tapi, dia macam evolution diri sendiri. Diri patut berubah. Ceh. Haha

Okla.
Dinner makanan superb ! Sedap giler, lagi-lagi lamb chop. Ngigau sampai sekarang. Sedapnyaaaa, rasa macam nak pergi makan lagi. 

Dan yang paling heaven selain makanan, adalah bergambar la. Perempuan dengan gambar, memang sukar di pisahkan. Hahaha

Nah..some random pictures dari aku. 
(bukan aku, dari kawan-kawan celok kat fb)


Classmate, joget joget. Cool !

No meje

Doorgift, suka ! beg kecik comel.


Nadeya suapkan..auw 

 Makanannnnnnnnn



Motif aku pakai baju hitam sebab nak nampak kurus ! Haa menjadi kan menjadi.
post signature

10 comments:

  1. wohaa..aku nampak mata kau bulat qilah.leh blakon citer hantu:P

    ReplyDelete
  2. fuyoo... voguenye cik qila... huhuhuh :D

    ReplyDelete
  3. wah...berparti sakan ek?
    belajar2 la makeup tu, menonjolkan kematangan wanita...ye ke..hehe..

    ReplyDelete
  4. wah..satu peningkatan..
    nice make up!!!
    good job dear..hihi
    tibe2 t'ingt acara ko plai lens dulu..hihi

    ReplyDelete
  5. makanan...bnyk bnr..stok orng kebulur ke apa ni.

    ReplyDelete
  6. btol2..
    kne ade basic make up sikit..
    sbb yg ckit tu nti akn jadi..
    superrrrrrrrrr......
    plus2222..
    huhuhuhu...

    ReplyDelete
  7. hai kurus..hehe

    ReplyDelete
  8. dh memang kurus.,..nk nampk kurus mane g nie heheheh

    ReplyDelete