Thursday, August 5, 2010

Hari 1 : KAGUM

Harini 1st day karnival. Remember pasal handmade? beg kertas? Yay, kami buat untuk karnival ni la. 

Karnival under subjek Issues Marketing dan dengan terbuatnya karnival ni kami akan dapat 40% untuk final. Another 60% dari forum yang akan dibuat after raya. ps: gila tak sabar nak raya, nak kutip duit raya

Penat. 

First day tak berapa meriah. Promotion kurang. Tempat tak strategik. Damn. Tapi, yeah mereka dah bersusah payah, aku terimala. At least, hari ni tak mengecewa sebab dah 7 buat handmade beg terjual ! Yay !

Dan kamu kamu pembaca blog ni, you are most welcome untuk datang ke Karnival Gerak Usahawan Muda Melaka 2010 ni..di Melaka Central dari pukul 8 pagi sampai 10 malam sepanjang 4 hingga 8 ogos ! Jangan lupa singgah di booth Jonkang Jongket :) 

The rest..tengok gambar je la ea :) 








Pameran recycle :)




Nadeya sebagai ketua biro kebersihan.

Booth nestle..

 dan aku dah daftar SPR ! tapi tak tahu nak undi mana..kahkah


End day 1.
post signature

13 comments:

  1. nice..tp xsempat nak pegi..bz..lagi pun jauh ngan melaka...kalau singgah leh jumpa aqilah ker?;)

    ReplyDelete
  2. black_mel ...aaa sure la boleh jumpe..ade kat sini je :)

    ReplyDelete
  3. wah. bagus2... cri pengalaman....

    eh2... ade jg mcm muke housemate cik aqilah. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. woh berapa juta rupiah harga kamera tu?

    ReplyDelete
  5. Tahniah kerana mnjadi peniaga berjaya..



    Latest entry. Mai la singgah. ;)
    Apa menu sahur anda?

    ReplyDelete
  6. ooo kedai jongkang jongket..hehe..

    ReplyDelete