Thursday, December 31, 2009

tak la scary mana


Aku tengok movie ni. Alone. Aku memang selalu sorang pun kat rumah.


Pada aku, cerita ni tak la se scary as i though. Sebab, biasa je. Aku ingat ni cerita betul. Betul-betul terjadi. Sebenarnya tak, di reka.


Sesuatu luar jangkaan aku.


Aku tak tahu, yang ni..maksud aku tayangan 7 jan ni ending dia macam mana. Mengikut sumber wiki, ada sikit lain ending untuk public viewing.


Aku tengok yang original version.


So, korang nak tengok ? Aku bagi 2.5 bintang.






Esok 2010.

Ni last entry 2009 ! Welcome 2010, goodbye 2009 !

post signature

39 comments:

  1. memang ler movie..., kalo btol2 mana ade filem ni..., hehehe..., ada kat balai, simpan buat bahan bukti. paperpon citer konsep mcmni dah banyak kan?? kan?

    ReplyDelete
  2. ko da bg 2.5 bintang...xnak la tengok...kalo ko bagi 2500bintang br aku tengok...

    ReplyDelete
  3. ouh.hehehe..baru plan nak tgk. cam witch blair project kind of kan?

    ReplyDelete
  4. FotOKitEr...hahah mane tau, sebab dia buat macam betul2 die record..:P ..yup, dah banyak...

    ReplyDelete
  5. ~0~...hahaha, tengok la..pada aku ni macam biasa jek...tak tau kalau nnti ko dah tengok kan? lain perception...wee

    ReplyDelete
  6. FaizalSulaiman...yup, lebih kurang la...hee tengokla..

    ReplyDelete
  7. saya_arief..haa ranting sendiri lor

    ReplyDelete
  8. -itu gadis-..yup, tipah tertipu. heee

    ReplyDelete
  9. uppss!! cane leh tgk awl dr org lain ni..

    ReplyDelete
  10. wohoho...x scary bg ko= scary tramat bg ak..xpnh nengok cter antu sorg2,haha!

    ReplyDelete
  11. ko tgk citer2 mcm ni sorang2 kat umah????
    kalo ngn aku mintak maaf la....

    ReplyDelete
  12. ~HaNnaIcHa~ ...ni bukan cerita hantu la...tak nampak pun mana hantu nyer...hantu indon tu lagi seram.hahaha

    ReplyDelete
  13. Lala...yup, hahaha tak seram...cuba la tengok...

    ReplyDelete
  14. memang pun...tak cakap pun citer ni best..:)

    ReplyDelete
  15. 2.5 jer? hehehhehehe.. dah kurang minat nk tgk.. rendah sgt bintang dy.. hehehehehehe

    ReplyDelete
  16. :P tengok film malaysia je la..heee

    ReplyDelete
  17. macam zombie kampung pisang je cite nye...

    huhuhuuh

    ReplyDelete
  18. tak...jauh beza sangat tuh pak cik dot

    ReplyDelete
  19. miloicekaw1119...for me, honestly TAK langsung. tapi ada orang cakap seram nak mampos...emmm tengok orang maybe

    ReplyDelete
  20. Eazy Izzuddin...heee Happy new year too Eazy !

    ReplyDelete
  21. epi new yer qila..
    gi baca yassin malam ni .=)

    ReplyDelete
  22. np ckit sgt bintang nyer tu..hihi..cam xbest jer..

    ape2 pon..heppy new year ek..

    ReplyDelete
  23. cam x best je kalo da dpt 2 stgh bintang je tu..yg stgh bintang tu dtg dr taik bintang ke??hehehe..

    ReplyDelete
  24. xmau tgk... nak tgk cite shin chan

    ReplyDelete
  25. gewd-gurL perhaps...heee, ok ! happy new year too !

    ReplyDelete
  26. niesz..yeah ! happy new year !

    ReplyDelete
  27. MUZAKKIR...huhuhu, marah? sebab ckap tak best kan? ahahha

    ReplyDelete
  28. meo kucing..yay! sin chan comel

    ReplyDelete
  29. Kuda Kertas...ahahah nampaknye dia nak ter tut..

    ReplyDelete