Wednesday, December 30, 2009

I want to hold your hand


Bila ku nampak gambar ni. Lagu Beatles-i want to hold your hand terus bernyayi dalam kepala aku.


Comelnya. Jom nyayi bersama ?



post signature

26 comments:

  1. dah tgok vc ni, muahahhaha ... yg penting fan pompuan dia menakotkan! kekekekekeke

    >>_______<< happy new year

    ReplyDelete
  2. lagu yg cukup famous...

    ingat lg masa skool ni ant lagu yg dak ni slalu goreng di stage..

    ReplyDelete
  3. lagu ni memg best..
    teringat masa orientasi kat kolej dulu2...

    ReplyDelete
  4. best..best..
    selamat taon baru yek!!
    wish ciap2..hehe

    ReplyDelete
  5. peh klasik..

    gua pernah nyanyi lagu ni kat depan sempena presenting bahasa England. Habis kelas, budak pompuan suruh gua nyanyi sekali lagi.. Cilakak!

    ReplyDelete
  6. Frodo Baggins...hhahaha kan happy new year juga !

    ReplyDelete
  7. piKOk..hee selamat tahun baru juga !

    ReplyDelete
  8. Sang Harima...suara kau sedap. tak keysa kot. hee

    ReplyDelete
  9. aku pun nak pegang tgn beruang jugak!
    he he he

    ReplyDelete
  10. sI tEDI...hahaha, kau sebelah, aku sebelah

    ReplyDelete
  11. owh..sgtlah comel!!!!huuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  12. lagu ni bnyak kenangan kat aku...
    penah perform lagu ni utk drama bhs inggeris peringkat kebangsaan.
    huhuhu..
    siap nari2 lagik!!!

    ReplyDelete
  13. sHaH ...wa..mesti best...weweww~~

    ReplyDelete
  14. Loyer Lelaki...aku rasa dia gay

    ReplyDelete
  15. xm0 nyaniy..xm0..xm0..

    *sambil hentak2 kaki*

    heee

    ReplyDelete
  16. sharamli..hahahha cubit kang, jom nyayi..:P

    ReplyDelete