Saturday, April 3, 2010

Badan dan Award

Badan tak rasa nak best la. Heee, tiba-tiba. Tapi betulla, 2 hari dengan keadaan sejuk even dekat tengah-tengah panas sekali pun. Sweater, i need sweater.

Semalam, tidur tanpa kipas, selubung satu badan dengan gebo. (selimut) Kasihan Ijan, dia kata panas tidur tanpa kipas aku. Ceh.

Esok aku aku jaga bahagian registration, kalau kau baca entri ni hari sabtu, maksudnya hari ni lah. Teruja dapat tag nama ! Hahaha. Harap dapat menjalankan tugas dengan bersungguh-sungguh. Eh, PA Mydin Hensem !

/
/
/
/

Award blogger cantik ! Aku cantik la kan? Hahahaha.

Aku dapat 3 award dari rakan blogger ku. Terima kasih kepada Ana (selak pintu), Mira (Amira is Mira) dan Miza (colours of my life), dan maaf lambat ambil.




7 perkara tentang aku ?

1. Aku akan telifon ibu setiap hari, 2 kali sehari, untuk pastikan aku  dengar suara ibu.
2. Suka senyum tapi tak suka cakap.
3. Tak suka kepala ikan, takut tengok...
4.  Aku sangat suka warna kuning.
5. Suka tengok katon comel-comel.
6. Kurang gemar cerita romantik, eh jap aku jarang nangis kalau tengok movie. Kalau aku nangis tu maksudnya cerita tu sangatla best ! Dan, aku selalu tido bila tengok movie. Hahahaha
7. Mencuba menjadi pelukis, tapi malang tiada bakat.


Siapa nak amek this award, amek saja ok. Saya bagi percuma !


Ps: Seminggu lagi final !

post signature

10 comments:

  1. erm.. rht2..

    blogger cun... huhuhu :p

    ReplyDelete
  2. PA mydin cute gler..
    ramai terpikat..hahahha

    ReplyDelete
  3. qila,jage diri elok2 ok?
    jage kesihatan jugak tau!
    final dah dkt..all the best for final!
    make ibu proud of you :)

    ReplyDelete
  4. pudding pie...termasuk aku...hahaha,

    ReplyDelete