Sunday, March 7, 2010

PROMOSI

PROMOSI 


PROMOSI


PROMOSI



Ahaaa ! Untuk sesiapa yang berminat untuk BERNIAGA satu hari TANPA sewa tapak, boleh hubungi saya !

Tak kesahla nak berniaga apa-apa sekali pun, tudung ker, air ker baju ker, apa-apa saja, u are most welcome !


Tempat : Uitm Segamat
Tarikh   : 21 Mac 2010 


Boleh message saya di 017-7245376 atau email ke achinah_89@yahoo.com.


Tapak Free !!!! JANGAN LEPAS KAN PELUANG !
post signature

17 comments:

  1. program apa eh 21?

    eh nnti aqilah sampai uitm sgamat bg r taw. nnti kita hampar permaidani merah. :P haha

    ReplyDelete
  2. naseb di segamat. kalau di shah alam mesti aku dah join

    ReplyDelete
  3. emm, buss society mereka membuat aktiviti sehari ...carpet merah ! giler vogue.:P

    ReplyDelete
  4. lilacfla...cuba environment baru ?

    ReplyDelete
  5. ala.segamat.xdpt nak tolong.

    ReplyDelete
  6. ana, aah..jomla join ! aku ade

    ReplyDelete
  7. Monkey D Luffy...body kau yer fatt, berape ? hee :P

    ReplyDelete
  8. mari2....
    otak-otak melaka sedap disini..
    haha..

    ReplyDelete
  9. xde alasan untuk berjaya..buat bisnes apa pun bleh berjaya..xpayah pilih teruk2..yang penting buat smpai berjaya..setiap kejayaan dtg dengan berkali2 kegagalan... :)

    ReplyDelete
  10. woa aku suka ayamazz impit tu. ada kat fac aku.

    weh tia swoh tanya, aku nak bli buku apa kat bookfair nanti? ahakz

    ReplyDelete
  11. aiseyman. tak dapat nak sambut qila, sebab ada lawatan ke klcc. ish3. sorry!

    ReplyDelete