Friday, March 19, 2010

NSTP

Untuk tidak merosakkan mood sekarang dengan " bias " lecturer kami. Yer, dia memang bias, oh mungkin ini salah satu learning untuk kami, mungkin la. Untuk tidak merasa menyampah di atas" bias " yang dibina, baik cerita yang happy happy ! Hari ni pergi NSTP ! 




Kat sini terima budak praktikal ! Dan kat sini banyak kerja kosong ! Percayalah. Kat sini juga ada Public Library ! yang semua boleh masuk dan cari info dekat sini. Kat sini juga makanan dia MURAH ! aku makan mee kari, RM2.50 ? Makan murah di tengah KL. Fuh. Eh, tahun depan NSTP akan dibeli oleh Media Prima ! NSTP termasuk berita harian, new straits time dan metro.



Antara deparment yang ada di sini. 


Aku suka yang ini. Ini bahagian design iklan. Gila otak ketip ! 



Story line sebelum nak buat iklan !


Macam satu kewajipan bagi kami. Eleh, kau pun sama juga kan. BERGAMBAR! 




Dapat buku free dari NSTP. Thank you ! 



Trip ni sangat bermakna.  Hey, tadi orang paper cakap, " jangan lupa beli berita harian esok ". Woohoo, apa tu tu maksudnya ? Hahahaha. 


Ps :

Ada banyak lagi gambar, tapi tidak begitu rajin nak upload. Kalau nak tengok, boleh ke facebook ku. 

post signature

14 comments:

  1. weh qilah,
    amende aku lagi berminat
    nak tau sal "bias" dr gambo2 no
    ngahahahhahaha


    >>____<,

    ReplyDelete
  2. sinila sye buat keje sementara dulu.. byk kaum keluarga yang beranak pinak kat sini.. hahaha.. btw.. welcum to NSTp :)

    ReplyDelete
  3. buku apa free tu??buku nota eh..hehe

    ReplyDelete
  4. cam kenal jek semua gambo2 ni?
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. fathiahRAIHANA...:) ok la, tak la sebest pergi melancong,

    ReplyDelete
  6. Frodo Baggins...hahaha, mati aku kalau aku tulis pasal lecturer bias tuh. mau dia bagi fail kat aku untk paper dia nnti

    ReplyDelete
  7. myaamirah ..hahaha betul2, tapi dieorang best ! :)

    ReplyDelete
  8. HonEyBuNNy said, aaah ...heee

    ReplyDelete
  9. Ijan...gambar kau..heee thanks!

    ReplyDelete
  10. x ajak aku skali....ish...


    dengki aku....

    ReplyDelete
  11. ~0~...jangan berkecil hati. jom kite pergi ..:P

    ReplyDelete
  12. Lala, nak tengok cara iklan di buat.

    ReplyDelete