Sunday, February 7, 2010

Senyum Depan Laptop

Kerja sangat penat. Kerja aku memerlukan skill yang pantas. Lambat sikit customer dah membebel, eleh ingat aku tak taula dia ngumpat aku dalam mandarin. Cittt. Aku bukan robot, yang boleh lajukan speed bila perlu.



Mata aku juga buka kamera, yang boleh zoom in, zoom out ngan autofocus. Kadang-kadang nak mencari barang yang bertimbun banyaknya memerlukan sedikit masa.



Rakan-rakan di sana sangat happening, walaupun mereka tu lain bangsa. Bahagian aku kerja aku sorang je melayu. Lain Cina. Best !!! Bila terlalu ramai customer, muka-muka kami macam nak kena sumbat dalam bin. ini kata supervisor aku. Hahaha



Dan akan terkeluar "waa customer banyak macam lembu wooo"


Hahaha.



Dan malam tadi bila ku buka facebook. Aku tersenyum lebar....

meo188 lukis gambar karton aku. (klik-klik untuk kenal meo188 dengan lebih dekat lagi) Yay ! Sungguh comel. Ada sebab kenapa dia lukis sebenanya. Tak nak beritahu pun.


Ok, tengok ni



Cantikkan, cantikkan. Terima Kasih :)
post signature

17 comments:

  1. haha sbaq je la no...cmtu la keja hehe...

    ReplyDelete
  2. siapakah itu meo188? nak suruh dia lukis juga mukaku ini.

    p/s : siapakah itu faizal sulaiman. aku tidak mengenali beliau. tetapi beliau mengenali diriku. ajaib.

    ReplyDelete
  3. comel comel !
    bole ta suruh die lukiskan utk kte jgak? hee

    ReplyDelete
  4. jom belajar mandrin leh kita maki dia dalam mandrin plak.

    ReplyDelete
  5. meoo~ nk gk lukisan kartun diri akuuu...!!

    haha...weh ko keje pe ni? carik brg?
    kdai kasut ka? haha

    ReplyDelete
  6. supervisor ko nyer peribahasa mmg class!! macam lembu? ekekekeke


    >>___<<

    ReplyDelete
  7. ko wat part time jusco mana wei?

    ReplyDelete
  8. Hami...faizal tu seorang lecturer dekat mana aku tak tau...hheheh

    ReplyDelete
  9. ayie..eh, kawan kerja aku ada muka macam kau tau...hampir sama, cuma dia free hair...heheeeee

    aku jual baju lelaki

    ReplyDelete
  10. Frodo..hahaha lagi satu, dia suka sebut "aiyak banyak siak, eh u adik, sebenarnya i nak cakap banyak seriyes ma"

    pelik2...haha

    ReplyDelete
  11. Ah Fatt..kalau boleh jusco sebelah tesco dekat dengan melacca central tuh...tapi jauh la pulak..

    aku kerja the store, sebelah hotel pavillion...


    kau nak join part time jugak ker?? :P

    ReplyDelete
  12. I love lolipop..hehhe saje tukar nama ko..:P

    aku dah belajar, tapi tak dela pulak bab2 mencarut ni

    ReplyDelete