Tuesday, February 16, 2010

Prince Dan Aku (Perasan)



Movie pertama dalam bulan ni yang aku tengok ! Aku tau, aku macam ketinggalan la nak tengok cerita karton macam ni...Shh AAK ? hahaha


Siapa yang menghadapi sedikit jiwa kacau, otak serabut, jiwa celaru, putus cinta kata dan apa-apa. Boleh tengok cerita ni .


Cerita yang berat. Tak comel langsung, disgusting ok. Aku tak suka cerita begini, cerita tak berwarna, cerita tak comel, cerita tak mempunyai makna di sebalik dan tak membuat aku HAPPY. Hahahaa sila vise versa kan pembacaan ok ! Teheeee 


3.5 over 5.


AAK - ada aku kesah
post signature

19 comments:

  1. hahahahah...citer ni sgt cute..


    aku xtgk lg...

    ReplyDelete
  2. hoho
    xtengok
    n...
    akan tengok
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .kot
    hehe

    ReplyDelete
  3. warghh..vice versa rupanya.

    lom tgk lagi.huhuhu

    ReplyDelete
  4. dah tengok! hehe. boleh lah. tp, betol kate aqilah, if tgh tensi, oke la crite neh. boleh buat kt sengih2 gitu. hik3. ^^

    ReplyDelete
  5. tak tengok lagi..
    macam malas la pulak..
    harap2 ada keyakinan sikit lepasni.. (:

    ReplyDelete
  6. dah tgk dah citer ni..
    best jugakla..

    ReplyDelete
  7. boleh tahan la. tak sabar tunggu alice in wonderland bulan depan! ade johny depp!

    ReplyDelete
  8. Pergi tengok cerita 'Percy Jackson And The Lighting Thief'. Best! :)

    ReplyDelete
  9. ok laa tu, at least dh tgk.
    saye ta tengok lagi. hahaha -___-"

    ReplyDelete
  10. kurg minat skit citer 2d ni.. heheh..
    tp klu ada member download tgk helh..

    ReplyDelete
  11. main layan crita katak pulak eh skrg ni.haha

    ReplyDelete
  12. SI katak dengan pari-pari dibawah angin

    ReplyDelete
  13. Cerita yang berat. Tak comel langsung, disgusting ok. Aku tak suka cerita begini, cerita tak berwarna, cerita tak comel, cerita tak mempunyai makna di sebalik dan tak membuat aku HAPPY. ]]== baca lam maksud terbalik eh. hahahha aku dah pelik tadi

    ReplyDelete
  14. Hami Asraff..sedang download ! harap tak corrupt :)

    ReplyDelete