Tuesday, February 2, 2010

Buka / Belum



Jusco Melaka yang meletup hari tu dah nak buka. Ura-ura kata 5 hari bulan ni = jumaat ni. 


Sukar untuk aku men describe samada aku happy jusco paling besar kat asia tenggara dah bukak atau tak. Makin senang la, tak payah pergi Jusco Air Keroh yang jauh tu dari rumah aku. Bila ni dah bukak, 60sen tambang bas dah sampai. 


Yay ! Ok aku suka dia bukak. Shopping !!!!!


Jom pergi ?
post signature

9 comments:

  1. lepas ni poket ko asyik kering je la weyh.. =)

    ReplyDelete
  2. KO mmg akan jd cam ku la nt kan...wlaupn jusco tmn u tu kcik tp ttp nk pegi...dlm seminggu mesti pegi..hahaha

    ReplyDelete
  3. jom!

    aiyaa, wa tarak suka laa shopping kat shopping complek. wa suka shopping bazar je mcm jonker walk lu tu.

    dah lama tak jenjalan kat melaka. hmm...

    ReplyDelete
  4. pusat beli belah bagai cendawan tumbuh..duit pun mengalir macam sungai

    ReplyDelete
  5. bulan ni byk btol ku kuar dwet..
    qila, dah..dah.. cukup
    ko belanja aku la plak!

    jom gi pas kelas!

    ReplyDelete
  6. jgn lupa belikan saya lada kering ye mucukk

    ReplyDelete
  7. jusco yg 2nd ke kat melaka???yg aku tau jusco yg dekat dgn bukit beruang tu...dekat dgn mahkamah tu...

    ReplyDelete