Thursday, February 18, 2010

Aneh - Aneh

Hari ni sangat di luar jangkaan. Hahaha hari-hari pun aku akan cakap, luar jangkaan. Yelah, siapa yang boleh predict hari esok malah satu jam mahupun seminit dari sekarang. Siapa siapa? Kalau bukan Dia kan.



Akibat tiada customer yang mahu datang beli baju Dapper Club. Kami-kami ni bermulut kepoh sesama sendiri. Berkeliaran ke brand lain ke brand lain. Macam aku Dapper ke Antioni, Antioni ke Buntton, Dapper ke Bum dan sebagainya.



Dan,



" I suka la tengok u senyum ", promoter bahagian brief. Brand apa pun aku lupa, dan berumur 18 tahun. Kurang fasih berbahasa melayu.

" kenapa ? "

" muka u ada bentuk sembilan la "


" sembilan ?! " aku dah mula curiga, apa kebendanya muka aku ada bentuk sembilan .

" u tau maksudnya ?"..." u pandai minum arak "


" what ?! " Hahaha aneh aneh.

" U ni boleh telek nasib ea "




Dia hanya senyum. Aku rasa dia dah mati kata nak cakap apa. Hahaha. Papepun memang aneh - aneh .
post signature

21 comments:

  1. gile ah...
    pndai mnum arak siut..haha

    ReplyDelete
  2. da agk da cite ni msuk dlm blog..hi3..

    ReplyDelete
  3. hehehehehe..muke bentuk 9?
    comey2 :)

    ReplyDelete
  4. 9?... huhuhu cakap kat promoter tu... bukan 9.... dah 10 la.. ini tahun 2010 loo... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  5. seb baik muka aku berbentuk 4...ye ke??hahahahha

    ReplyDelete
  6. seb baik muka aku berbentuk 4...ye ke??hahahahha

    ReplyDelete
  7. kenpa dengan 9... ehhehe tak paham laaa

    ReplyDelete
  8. hye awk..

    hehhehe..
    kalo cm tu hani nk cari la prmtr tuh..
    nk suh tgk muka hani lak..
    hehhehehhe..
    nk suh tilik gak..
    hehehheh..

    wa bole tahan tilikan tu..
    p smmgnya salah la kn..

    ReplyDelete
  9. hahahhahaha soklan x leh tahan!

    kalau beliau tanya soklan "awak pandai dot dot dot" lu sepak jer beliau ... tuh bukan soklan aneh-aneh dah, tu soklan penampar! keh3x


    >>____<<

    ReplyDelete
  10. lol kalu aku cucuk lubang idung dia ngan garpu. haha

    ReplyDelete
  11. dia nk ajk mnum kot haha..hebat tui dia "tilik" ek hehe..

    ReplyDelete
  12. bentuk 9 camne?
    ape kena mengena ngan minum arak?
    heheheh
    tak paham sungguh orang tuh.

    ReplyDelete
  13. itu mengular namenyaa. hehehe. aku pernah buat jugak. :)

    ah tak cukup hebat tu..hee, kalau dia cakap u selalu minum nescafe mild tu, itu baru betul2 hebat. :P haha.

    ReplyDelete
  14. Frado..tanya soalan dot dot bukan setakat penampar, tendanga maut yang dapat..haha

    ReplyDelete
  15. Ah Fatt...maksudnya muka aku ade ong la ea ?! weehee

    ReplyDelete
  16. Asyraf Abdul Rahim..hahaha bosan, jage sorang2..merayau best...:P

    ReplyDelete