Saturday, December 18, 2010

Siapa Pernah ke Angsana? aaa Pasang Surut

Kerja ni pun ada pasang surut. Macam air laut, pagi pasang, petang surut. Kat tempat praktikal ni pun sama, lagi-lagi bagi anak praktikal macam ini.


Kat sana ada bos bahagian marketing, selalu tak ada. Dan kalau dia ADA, hati mesti berdegup degup, terus tak senang duduk, nak dengar lagu pun macam dah tak boleh dengar dah. Antara 3 orang staff tetap, sorang spp(setahun kerja sebelum dapat tetap) dan sorang praktikal (aku la tu) siap sediala akan dipanggil sorang-sorang di beri tugasan. Fiuh hahaha.


Qila ! Ala-ala cikgu yang tegah marah panggil murid dia. Dulu seminggu lalu dia panggil aku Fila, haha tak pela janji macam ada "la" kat belakang.


Dia seorang berbangsa cina dan fasih gila bahasa melayu. Sekali dia bagi kerja, kalau kau tak tulis mesti macam masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Blur.


Setiap kali keluar dari bilik dia, mesti blur dalam 10 minit ? haha pening. Sekali dia bagi kerja 2 hari pun belum tentu dapat disiapkan. Nampak tak banyak kerja plus aku buat kerja lambat aaa, hahaha.

Bila masa air surut aku tak de kerja, aktiviti aku selalu buat tapi kene buat curi-curi nanti ada kaki report pulak. Aku selalu main ni...

wordsearch ! i LOVE to play it, lagi-lagi bila tengah tiada kerja di ofis :D

Haha hilang jugakla bosan bila tak de kerja.


Sejak 2 hari lalu baru aku ter perasan yang facebook ada benda ni, aaa mengila sekejap, teruje semacam padahal memang ada je website benda ni hahaha dan aku ketagih main ni di facebook. Malam je mesti wajib main. Hish hish.


Lagi satu, yang agak seronok nak main ini adalah kat sini..Tapi jarang main kat sini sebab kat facebook nampak lebih menarik :D hee



ps : terima kasih kak izan belanje pizza :D
pss : akan ke KL hujung minggu ni, eh hari ni la sabtu :)

Bye.
Aaaa survey pasal Angsana..siapa pernah pergi angsana sini ? i need your favor ? :)
post signature

5 comments:

  1. terasa nak bekerja plak..

    xpernah pergi ke angsana pown.. hehe..

    ReplyDelete
  2. niesz da jrg main game kt fb..ehe..sbb xsempt..huhu..msti da jd utan farmville niesz..ekeke...

    ReplyDelete
  3. Angsana kat jb kan??
    ke angsana kt tmpt len//
    sy slaloo g...
    tiap2 mggu pun g..
    why????
    bole i bantu?

    ReplyDelete