Wednesday, November 3, 2010

Sejak Err Karoke Video

Sejak study week dah mula, aktiviti sekolah rendah depan rumah dah mula. Hahaha. Mentang-mentangla UPSR dah habis, korang bersuka ria yer, tak pe tak pe.


Aktiviti dieorang ni sama je setiap hari. Karoke karoke karoke. Lagu yang sama suara je berlainan setiap hari. Pukul 7.30 pagi dah mula dah karoke sampaila pukul 1 petang. Haa kau, tak panas telinge dengar.


Kadang-kadang marah pun ada, yela..orang bangun pagi-pagi kononnye nak study tibe-tibe dah ada karoke pulak sekuat tidak, sakit telinga. Heee 


Kalau terkena suara yang sedap tu sedap jugakla belajar sambil mendengar, tapi bila dengar suara yang tak berape nak sedap tu rasa nak tolong tutup kan mines one tu, hahaha bajet suara kau sedap la ni qila.


Dan lagu dia, jugak berulang-berulang...


Ada beberapa lagu cina yang aku tak dapat dikenal pasti tajuk nya dan lagu orang putih macam kat bawah ni..


The Climb - Miley Cyrus
Flying Without Wing - Westlife
I Have A Dream - Westlife
Where Ever You Go - Brayan Adams


Aaaa lagu semua macam lentok-lentok, tak de pulak dia karoke lagu faizal tahir ker, hahaha.


Pape pun, semua ni akan jadi kenangan :) aaa pagi-pagi nak emo sedih pulak dah haish.


Hey hey..selingan, tengok benda yang aku suka, Kevjumbo laa..



Kalau korang pun dah terpikat macam aku asyik nak tunggu video baru dari budak kevin ni, aaa budak ni comel! korang boleh pergi sini, maka senang la tau ada video baru tak. Hehehe.



ps: semalam dapat tengok 2 movie 500 days of summerlagenda budak setan dengan Syaza. Wehee. Exam seterusnya hari ahad ni..so boleh la tengok movie lagi kan kan, ahahaha.
post signature

26 comments:

  1. Lentok ke rock janji layan...hahahhha

    ReplyDelete
  2. lagu mg terbaik untuk buat kite hilang ngantuk
    tp kadang2 tertiddo gaks~

    ReplyDelete
  3. u student UiTM kan??

    sabar la... zaman saya pu mcm tu.. apa2 pun LAYAN !!!!!

    once in lifetime k... nanti lepas grad xde benda mcm ni

    ReplyDelete
  4. hahaha... kelakar...

    cik aqilah cool je :D

    ReplyDelete
  5. study2!!

    exam dh dekat tu.. hehehe

    ReplyDelete
  6. moga diorang cepat2 cuti sekolah before next paper kita start!
    huhuhu

    ReplyDelete
  7. FaizalSulaiman..haha sekali sekala macam seronok, hari hari merana

    ReplyDelete
  8. Anis izyan Abd Rahma..tapi anis, kaau dengar dari penyanyi asal tak pe, ni...:D

    ReplyDelete
  9. Secret Drifter..yeah ! aiman, tu yang bertahan je :)

    ReplyDelete
  10. meo...hehe cube menjadi cool sebaiknye..

    ReplyDelete
  11. cik @!en ...hahaha memang sagt dekat pun..

    ReplyDelete
  12. pudding pie..hahaha yeah aku berharap macam tu jugak :)

    ReplyDelete
  13. adoi terasa nak gi karok sekarang !haha

    ReplyDelete
  14. exam seterusnya hari ahad? biar betul? hehe... all the best dear.. saya kat sini hari2 dengar orang karoake lagu iban.. huhu

    ReplyDelete
  15. aina, karoke depan youtube je pon dah okay..gege

    ReplyDelete
  16. Amni .aaah thanks :D orang iban?

    ReplyDelete
  17. Eazy..haha tu la melayan je keje nyer

    ReplyDelete