Wednesday, November 10, 2010

Kesimpulannya Hehehe

Sebelum ni aku ada post entri "tolong". Tapi entri dah lesap. Hahaha. Aku post, dalam beberapa jam pastu aku save as draft balik.


Tiba-tiba rasa aneh pulak cerita macam tu. Ada jugak yang tertanya tanya kat facebook "eh kenapa ni, awak ok ker?", "mana entri tu..dha hilang?"..dan sorang sempat memberi komen :) Terima kasih. Ingatkan tak de orang baca.


Persoalan dalam entri "tolong" tu adakah aku patut bagi coklat kat lelaki tu? haha entah pape qila ni.


Walaupun aku tak la suka dia. Tapi yeah die sangat memberi effect kat aku. Sedih. Sedih yang tak boleh nak cakap. Sedih tu macam dalam hati. Gile !


Lagi pedih bila tengok kat facebook masing-masing bersayang, bermiss-miss you. Fuuuh. Macam facebook ni mereka yang punya..aiii gelimat.


Aku admit, aku di pergunakan, pergh ingat aku ni barang ke apa? Eh, ni bukan yang aku nak cerita. Hahaha


Kesimpulannya, aku dah makan dah pun cendermata kononnya nak bagi kat dia. Dan sangat sedap ! Real strawberry inside, fiuhh.

Nak lagi !

Naaa bace balik entri "tolong" ni untuk lebih kefahaman :D

Lagu hari ni, senyum :)


post signature

12 comments:

  1. Real strawberry inside, fiuhh.!!!

    pergh....tak sempat nk mintak 1 dh sumbat semua.

    ReplyDelete
  2. aritu nak bce entri tolong. tpi dah ilang..haih..:P

    ReplyDelete
  3. fahmy..maaf tunggu lain kali..haha

    ReplyDelete
  4. syaza aku dah terhabiskan...maaf untuk kau..:D

    ReplyDelete
  5. pikok ! sekarang dah boleh bace..

    ReplyDelete
  6. eh... gadis comel lyn hip hop lak

    ReplyDelete