Monday, September 20, 2010

Domain Free Dari Dunia Dayat!

Terima Kasih kat Hafism untuk tag contest ni :D

Dah lama tak buat tag, malas senanye hahaha tapi yang kali ni nak buat la, yela mana tau, untung-untung dapat pakai domain sendiri ? ye dak..

Mudah je ni, follow rules "Dunia Dayat Domain Giveaway" dan siap ! Nak tau lebih lanjut, boleh pergi sini *klik kat sini tu



Jika, blog ni bertuah dan dapat domain free, aku rasa nak nama www.yellowkuning.com . Hee kuning mesti ada sebab i  <3 kuning ! 

Tag rakan..errrm nak tag Norizan, Fahmi, Syaza dan Fathiyah :)

Ps: Cepat join, tarikh tutup esok..21 sept 2010.
post signature

11 comments:

  1. gudluck..semoga dpt yellowkuning.com nnti...

    ReplyDelete
  2. ade org sebut hafism di situ..yahuu~

    ReplyDelete
  3. ape ni?????????????????????????????
    kurang paham..

    ReplyDelete
  4. # Ok dah check
    # Number cabutan bertuah blog ni ialah No 34

    ReplyDelete
  5. semoga aqilah menang..


    hidup kuning!!

    ReplyDelete
  6. saye nak letak www.kucingkuning.com

    ReplyDelete
  7. Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

    http://duniadayat.com/forum/

    ReplyDelete