Saturday, May 1, 2010

Craving Lagi ?

Sejak akhir akhir ni, aku asyik craving makanan je. Paling first dan ku rasa ni la punca dan penyebab utama aku craving another foods adalah number 1 ! Ces, and it lead to another dan aku tak tahu lepas dapat makan muffin apa lagi yang ku ingin makan. 


1. Bubur Chacha
2. Cendol
3. Asam Laksa
4. Nasi Lemak
5. Teh Ais
6. Muffin - Latest !

Bubur Chacha. Done !


Asam Laksa. Done !


Cendol. Done !


Teh Ais. Done !


Nasi Lemak. Done !

Ok. Patut berlari ke jusco bandaraya untuk ke kenny rogest dan dapatkan muffin ni ASAP. Tata.
post signature

15 comments:

  1. mcm org mengidam
    kalau mengidam nanti camana ler ni ;p



    Latest: Kantoi Aku Meminati Seseorang - PART I, PART II

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaaaaa
    terliur tengok....

    ReplyDelete
  3. wah..siap ade list..hehe
    ice nak teh aiss tuu :P

    ReplyDelete
  4. aku pun sama..minggu terdekat ni aku akan memenuhkan perut aku dengan cendol authentic..we~

    ReplyDelete
  5. Kapten....heee ku pun tak dapat bayangan lagi :P

    ReplyDelete
  6. zaradgreat....apa lagi, dapat kan segera di kedai berdekatan !

    ReplyDelete
  7. are-bue....hye en traveler, mesti jumpa makanan lagi best2 kan.

    ReplyDelete
  8. ice♥ice ...but teh "ice" is mine.

    ReplyDelete
  9. tia...ahaa marilah bersama2 memenuhi impian perut masing2

    ReplyDelete
  10. wah,sedap nyer cendol tue.. aish3..
    ni yg terasa nk g kedai mamak pekena cendol kepal ni,, uishh... sedap3..

    ReplyDelete
  11. heee ciek niena, cendol memang tak dapat dinafikan kesedpan dia...:D

    thanks follow :)

    ReplyDelete
  12. weii..seyes sedap muffin kennys tue..aku suke sgttttt.....

    ReplyDelete
  13. best ah gambar nie... huhuhuhu :p

    ReplyDelete
  14. uhhh.. laparnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
    alamak. terluahkan perasaan kat sini. kekeke;P

    ReplyDelete