Thursday, February 3, 2011

Jelajah Makan : Noodle Station

Semenjak menjak kat Angsana ni ada tenant baru jual makanan, dah tekak ni mengade setiap hari nak lunch kat sana.

Kalau tak dapat makan lalu kedai pun jadi, hilang mengade tekak, hehehe.

Takla, tak de la sampai macam tu, exaggerate lebih. Noodle Station, comel kedai yer, malap lampunya. Betul, kalau pasangan couple mahu makan kat sini lampu nyer cukup sesuai, kadang-kadang apa yang di makan pun tak nampak, memang romantik kan.



Fine, tak suka lampu malap sangat sebab tak berapa nak feel bila kita tak berapa nak nampak kecantikan warna warni makanan tu, ye tak? ye ye. Kalau nampak warna warni baru semagat nak makan !

Outlet terbaru dia adalah di Angsana, sebab memang baru bukak dalam seminggu. Masa ternampak plan kedai dia dekat ofis hari tu, hati memberontak tak sabar nak makan kat sana, bila dah bukak lagi memberontak nak pergi sana. Hahaha.


Baiklah. Tadi terbuka website die, dia kata harga yang di tawarkan adalah berpatutan. Ohh yeeah, most of the food priced 7.90, oklaa kot untuk makan sekali sekala. Hari-hari makan sana cukup 15 hari dapat gaji, tengok wallet kosong je kang. Hahaha.

Honey tea 

tak pedas !

Secara bersih, Noodle Station adalah di syorkan untuk singgah. Jangan lupa order tomyam dia, sedap, pergi website dia untuk dapatkan gambaran :D

Bye.

Rai, bella & me :)



* Noodle Station ni kat level 1, plaza angsana sebelah kedai emas depan kedai cd.


post signature

9 comments:

  1. Lama tak pergi Angsana... Sigh...

    ReplyDelete
  2. hahah.. saya mmg suka makan mee.. sedap..

    ReplyDelete
  3. Wah! Dah ada kat angsana!! Wuu~!!

    - MKA

    ReplyDelete
  4. comel!!!!

    tp mcm mkn meggi je?

    ReplyDelete
  5. xleh mkn time cahay malap.. sebab susah nak pilih mana satu mee.. mana satu sayur... heeh..

    ReplyDelete
  6. mcm nk try jgk..heheheh...
    bole tanya kwn yg name rai tu dulu sek men kat ne?

    ReplyDelete
  7. dap dap..
    hehe
    macam meggie la


    GONG XI FATT CHOIII
    •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
    (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    (=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
    (,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

    |Journey from HELL|


    Sorry lama Tak SINGGAH.

    ReplyDelete
  8. erk.. tgk mee.. lapor~ gulp!


    nk mkn megi!! heee

    ReplyDelete