Thursday, October 21, 2010

Pre Graduation Day :D

Heeyaa, pada selepas sahaja balik dari Cameron, tidak semene-mene esok tengah hari nyer ada lunch dengan datuk pengarah kampus for the last time. 

Hahaha asyik-asyik Cameron, ok la, aku admit yang saya dah betul-betul jatuh cinta dengan Cameron, ia bagaikan rumah ke2. Tibe-tibe terfikir nak menghabiskan sisa hidup kat sana sebab i <3 their scenery. Cantik ! Namun itu cume angan-angan yang aneh je. Haip, qila ni.

Kembali pada topik. Yeah, Pre Graduation day telah tibe. Selalunya, pre graduate di lakukan pada waktu malam kan, tapi entah kenapa batch kiteorang pre graduate di lakukan tengahari, makanya bukan dinner tapi lunch ? hhahaha kelakar tapi benar.

cube cari mana aku ? 

Tapi jangan risau, susana dalam hotel tetap macam malam. Gelap dan romantik maka tak de beza la malam ke siang.

Tak seperti dinner lain, eh err makan-makan yang lain, kali ni sangat different dan sangat mewah. Penuh kejutan ! Yaaa aku suka kejutan. Hahaha dan bersyukur makanan yang tak boleh makan cume ada 1 je, sotong, but yeah, izan kata sotong tu pun tak sedap, jangan risau tak makan.

Surprise ! tibe-tibe makanan tak terhidang atas meja, tapi pengacara dah suruh jempot makan...tibe-tibe (banyaknye tibe-tibe, hahaha) lagu bolywood terpasanag, dan chef2 ni menari-nari, hahaha kelakar..but i love it <3

Tarian..

Hahaha tapi aku tengok, macam sedap je sotong. Sangat rindu saat boleh makan seafood tanpe fikirkan side effect tapi apakan daya tak boleh dah.

Nothing more and less, kami bergambar sampai penat. Hahaha dah la memang penat, bergambar pula memerlukan mood, tapi tak pe.Untuk yang terakhir kan..


\
Find me again ? hahaha silly, tipu je..ni bersama ayahman (koordinator)



Itu sahaja. 
Gonna missed this moment. 

Oh ye terima kasih dekat yang mengetag gambar di facebook :) 
Isnin 25/10 paper pertama, good luck guys !
post signature

10 comments:

  1. best dpt lunch sedap..

    semoga berjaya..
    :D

    ReplyDelete
  2. korang dh makin dewasa...

    lepas nie segan nk kaco2 sgt

    huhuhu :p

    ReplyDelete
  3. wah qilah..

    tema apa qilah?

    wah something new tu.buat lunch kan?best gak..

    ReplyDelete
  4. oh...uitm bandaraya upenye...same as my sis...

    amek kos ape???

    ReplyDelete
  5. meo...hahaha tak mau malu2, kacau je..:D

    ReplyDelete
  6. FaizalSulaiman tema baju raya..hee :D tu la, kdg2 die ubah best jugak

    ReplyDelete
  7. ~Nani3@InTaN~ ...amek marketing, sis kamu ?

    ReplyDelete