Wednesday, May 30, 2012

Sneak Peak - Batu Pahat

Model 2012 - Viva *Lasak kereta ni, kemana je dia pergi, bertahan okay demi tuan mu yang mengade ni.

Last weekend pergi menjelajah Batu Pahat, Johor. Hihihi sebenarnya nak attend kawan punya wedding tapi bak kata orang dah alang-alang menyeluk pekasam biarla sampai ke panggal lengan kan. Eh tapi sebenarnya memang attend pun kawan punya wedding. Sebenarnyakan tak jauh sangat. *Banyak kau punya sebenarnya

=P

Seronok! Tak tipu, terima kasih kat Norizan, sebab gigih jadi tour guide yang tak bergaji. Will upload some pictures soon *sekarang tengah curi curi on9 dekat ofis, bos tak ada.

Tapi nak kongsi schdule selama 2 hari di BP.

26/05/12 - Sabtu
4.00   -  6.30 pm   =  Bertolak dari JB ke BP (tol RM9.10)
8.00   -  9.30 pm   =  Dinner (Mee Racun, Recommended!)
9.30   - 10.30 pm  =  BP Walk
10.30 - 12.00 am  =  Pasar Karat BP, Dataran BP

27/05/12 - Ahad
8.00 - 9.30 am = Tasik Y & Breakfast
9.30 - 1.00 pm = Pantai Minyak Beku (Boat Hoping, Jeti, Melawat BP Well)
2.00 - 4.30 pm = Kenduri kahwen (Lunch =p)
5.00 - 7.00 pm = BP ke JB

Bye!
Jap..nak kongsi lagu Anak Kampung juga.

Boleh dengar orang main 'sape' =)

Bye !
*Eh berape banyak bye ni, =p.

2 comments:

  1. i like that picture..mcm iklan kete 4x4 lak...haha

    ReplyDelete