Monday, August 22, 2011

Kad Raya

Kad raya..
Kad raya dah siap disampul dan siap ditulis, hehe. Hari ni plan nak pergi pos office sebab hari ni juga ada checkup dengan Dr Bala. Macam tak kerja pulak, haha mana tau kot kot dapat mc =) teehe !

Saja je nak bagi kad raya, nak kembalikan feel bagi kad raya macam dulu-dulu, klasik ! 
Aku dengar berita hari tu, dia kata kad raya yang dihantar/pos selewat-lewatnya 24 ogos pun, bakal sampai sebelum hari raya.
Sekarang, 22 ! yay sempat sempat.  
Terima kasih kat mereka-mereka yang nak terima kad raya yang tak seberapa dari aku ni. Aku ada post status kat fb, sda sesiapa nak kad raya? bolehla pm alamat :) 
Aaaa mereka-mereka, tunggu di inbox rumah masing-masing kad raya ni ea.

Bye.
Klasik ! 


ps: ada sesiapa mahu kad raya? tinggalkan alamat n nama di comment box..


6 comments:

  1. nk sekeping Qilah! alamat umah aku ko dah ade kan?hehehe

    ReplyDelete
  2. tahun ni dpt sketol je T__T

    kad raya baru feeling,mana best sms sms

    ReplyDelete
  3. wah, tak sabar nye nk dpt kad raye dr gadis comel :D

    ReplyDelete
  4. nak kad raya jgk...skrng bole bagi alamat?xD

    ReplyDelete