Friday, March 18, 2011

Bila Pandang Je Tersenyum

Kadang-kadang benda kecil molek pun boleh buat kita tersenyum. Macam bangun je dari tidur, dapat message good morning. Terus terasa bahagia bangun pagi.

Tak pun, perkara kecil molek macam tiba-tiba ada coklat dalam beg. Unknown sender. Terus tersenyum. 

Malah membuat lagi terseyum lebar, bila terbaca komen komen korang. Terus tersenyum tersenggeh sorang-sorang :D

Bila naik je dari cuti, hari isnin..ternampak ini di white board meja kerja. Sungguh buat aku tersenyum. Bila pandang je tersenyum, bila terjeling je tersenyum. 


Angau. Hehehe perkara kecil molek tapi mempunyai kesan yang sangat deep.

Baikla. Adalah aku simpan contengani seminggu, lepas tu terasa serabut. Terus jadi clean & clear white board.

Senyum ni awet muda ea? Jom senyum.

post signature

5 comments: