Tuesday, November 29, 2011

Terimakasih Ikan Bawal

Westlife
Pernah menjadi santapan halwa telinga suatu masa dulu. Zaman 90's.
Zaman boyband tersangat la famous.
N'sync, Backstreetboy, Blue, f4? hehe kan.
Siap kawan aku jual sticker dan aku pun beli tampal dekat beg duit, konon betul-betul minat ni.

Oh ye, budak kaca mata pun muncul masa tu, hehehe dengan lagu sejarah mungkin berulang newboyz =p
Itu semua zaman late 90's la.

Bulan 10 hari tu mereka ada datang Malaysia, terlupa la bila entah tarikh dia, hee.
Im the one who really excited, nak pergi unfortunately tak dapat pergi.
Kerana baru start kerja, tak kan nak cuti pulak, aish melepas.

Terdiam untuk 2 3 hari.
Sigh. 
Wordless.

1hari sebelum concert bermula.
Dapat satu parcel.
Dalam parcel ada dvd kosong tak ada tulis apa-apa.


Bila dah pasang,
Guess what ??

(^__________________________^)
Senyum sampai telinga.

Terima kasih ikan bawal. 

ps: jangan marah lalala.

5 comments:

  1. huhuh
    dulu layan jugak new boyz!

    ReplyDelete
  2. huhuh
    dulu layan jugak new boyz!

    ReplyDelete
  3. heee..peeewit! westlife2!!!

    ReplyDelete
  4. Lelaki Ini band famous kot, haha

    ReplyDelete
  5. wahaha muzakkir, peminay westlife juga ea ???

    ReplyDelete