Thursday, November 3, 2011

Precious MomentS 25-10-11

Agak lama tak post sesuatu, last post 18 Oct, sekarang 2 Nov, almost 3 weeks tak apalah belum sebulan kan, =p lalala

Aaaa nak cerita pasal
Konvokesyen - 25/10/2011 
(gambar je :) )

lets roll ...drumdrumdrum hehe


Istiadat berlangsung di DATC (sekali tengok macam stadium :)) , Shah Alam, sidang 8 pagi.
google.

4 pas = 8 orang, Ibu, Maktok, Tok Ndak, Tok Cu, Kak Yaya, Tok Teh dan Afiq kurang sorang :)

Naik tangga ala-ala batu caves, haha sebab guard tu suruh drop by dekat bawah then suruh naik lif, padahal nak menunggu lif mak oi ! sadin, end up jalan je la menongkah tangga exercise pagi-pagi =p Tapi kesian ibu , tok teh pun kena naik tangga ='(

Spot me!  Ada hadiah menanti, kahkah tak adalah gurau je. Mula-mula masuk ingat duduk belakang la sekali, boleh ambil gambar, sekali ! Depannnnnnnnn sekali, gulp behave behave.

After convo ceremony dengan ibu :) Rindu ibu 

On the way untuk ambil gambar potret. (wishlist)

Classmate tersayang :) Dah grad kite wei sedih.

Muka tupai (curi tag tia) =p

budak famous time majlis..asyik muka dia je kat screen (curi tag syaza) =p

2 wish yang tercapai. 

1. Nak bunga. 
Why bunga? sebab 5 years back, masa aku masih bermatrik, one of my aunty grad dan dapat banyaaak bunga, terus timbul rasa bestnya dapat bunga banyak time convo. wait ! ada ambil gambar..(tapi tak jumpa mana, later laa baru tunjuk)

Tercapai, sampai tak muat tangan nak pegang, bunga besar-besar semua :) Yang paling special bunga dari ibu, ros merah ! Terima kasih bu...terimakasihhhh tokcuk, kakyaya, tok ndak, tok teh, afiq ! :)


2. Gambar potret.

Why 2 gambar ni? sebab bila aku pergi rumah tok tok sedara, dieorang akan letak gambar anak mereka (makcik) dan setiap kali tu la aku tengok dan berangan nak juga macam tu, hehe inspirasi konon nya. Tapi betul ah.

Cop !

Ada lagi...
 +  
From Tia/Oya, comel kan? thanks yah ! dia buat sendiri doll tu tau, creative :) kau tau, aku letak dalam bag..hari-hari nampak :) voucher belum guna lagi, dah guna nanti update bagitau kau ea :D hee

Tu saja.

Bye.
Precious moments 25-10-11.

6 comments:

  1. Wahh tahniah ye ^^
    Hihi kite pom nak gmbar yg 2 tu jugakk nanti. akak ni, inspirasi betul laa :PD

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH AWAK..(ayat same macm dalam kad) haha

    ReplyDelete
  3. membaca seluruh blog, cukup bagus

    ReplyDelete