Tuesday, May 10, 2011

Jelajah Makan : Coconut Milk Shake

Pada beberapa hari yang lalu, aku ada post dekat wall fb  tentang cocnut milk shake. kenapa? sebab TERINGIN. Tapi yang dijual di Melaka saja tau.
SEDAP.
SEDAP.
SEDAP.
Tak tipu, Kalau tipu aku tak tulis sedap sampai 3 kali. Lagi-lagi bila di minum masa tengah hari terik. Terasa di awangan. Fiuh nikmat.
Air kelapa diletak ais krem vanilla dan ditabur choc chip. Macam kat bawah ni. 

Maaf, dah separuh minum baru tergerak nak amek gambo. Hahaha, syiok sangat.

Jadi korang, bila datang Melaka sambil menikmati cendol jam besar jangan di lupa coconut milk shake ni. HARUS cuba. Tak rugi. Oh ye, tempat nyer adalah di Klebang.

coconut-shake-at-klebang-2

Dan kedai dia tepi jalan. Dan kena sedikit sabar sebab tak pernah nyer aku pergi tak kena beratur panjang. :D Sabo sabo.

Agak jauh la dari bandar kalau nak pergi. Tapi kalau nak seribu daya, tak nak seribu dalih ye tak ? ehehe

Nak tau tempat kat mana, sila google :D
Ok, bye.
post signature

12 comments:

  1. coconut shake free mmg la sedap je kan..hehe

    ReplyDelete
  2. eh cocnut shake dah ade chok chip ek.. ni nak order ni..terbang ke klebang..hehe

    ReplyDelete
  3. kat dungun banyak.
    memang bestt

    ReplyDelete
  4. wah... nak gak... dahagalah

    ReplyDelete
  5. MUZAKKIR, haha thanks for the treat!

    ReplyDelete
  6. heee air kelapa fresh, fiuh mengancam aah faizal.

    ReplyDelete
  7. kehkeh ada ada ayie, dia tabur kat atas.

    ReplyDelete
  8. bestneye, kat johor tak dak.

    ReplyDelete