Monday, June 21, 2010

Hari Hari

Hari Jadi

19 jun lalu genap 21 tahun. Dah besar…

Aku cakap ngan ibu, “ bu 21 tahun tande kebebasan..hee yay !”..ibu jawab “ jangan mengade kau, nak pergi mana-mana beritahu ibu dulu”

Haha. Baikla…

Tahun ni ada sikit lain, sebab sehari sebelum 19 jun abah ajak keluar..makan makan tapi bukan officially sebab hari jadi aku, sedih. Tapi tak apa la, sekurangnya salah satu list impian tercapai “makan bersama abah sebelum 19 jun”. ini first time ! Terima kasih Tuhan, kerana tunaikan salah satu impian kecilku.

Ucapan dari kawan sekolah, kawan blogger, kawan facebook, kawan uitm, kawan matrik sangat buat aku tersenyum lebar satu hari. Terima kasih daun keladi, tahun depan insyaallah wish la lagi..:P hee main-main je.

Dan terima kasih kat Afiq, sebab dia belanja makan kek ngan kfc ! wewewe ~~
(sebenarnya nak keluar pun tak tenang, mengenangkan isnin 21 jun ada final paper im, tapi pergi juga, dah orang nak belanje..rezeki ni)


Final IM (internet marketing)

Hahaha, sian..

IM ni menarik kalau practical, bila buat teori macam ni la jadinya. Pening kepala nak baca sebab terlalu mendalam, dalam dan dalam. Berapa banyak kali aku tertidur time baca. 

Alhamdulillah, tadi boleh jawab walaupun banyak juga KBKK, haha.

Harapannya, agar ni kali pertama dan terakhir aku amek IM, tak nak repeat..aku benci repeat paper sebab kene belajar benda yang sama sekali lagi.

Mesti rindu nak tengok gaya Mr Farhi lagi lepas ni..


Balik

Hari ni ku balik Johor. Ohh, johor tercinta. Ceh, padahal baru 2 minggu tak balik je..

Dan dan, ini kira cuti sem aku, 2 minggu ! jadila kan..
Nak cari duit..duit.

Sape kat sini pernah jadi jurutaip sambilan ? rasa macam nak cuba la. 
post signature

24 comments:

  1. jurutaip sambilan?yg dia soh berhubung melalui email ke? x pyh weh... buang duit je..haha

    kalau yg betul2 bawah jabatan mana2. ok je...

    ReplyDelete
  2. happy besday!!
    tak penah pulak jd jurutaip sambilan..

    ReplyDelete
  3. Semoga umur2 yg telah berlalu diredhai, dosa2 diampunkan.
    Semoga umur yg sekarang dan yg akan datang sentiasa dalam keberkatan dan hidayahNya.
    Semoga bertambahnya umur semakin dekat kau dengan syurgaNya.
    Ameen =))

    ReplyDelete
  4. Hati-hati balik rumah

    Happy belated birthday (wish lagi kat blog plak!)hehe

    ReplyDelete
  5. jurutaip sambilan yang menaip di blog aci x?

    ReplyDelete
  6. happy birthday aqilah.. best dpt makan kek ;)

    ReplyDelete
  7. eppy birthday!!
    sonoknya org belanja...ehehe

    ReplyDelete
  8. HAPPYYY BEEELLLATTEED BIIRTTHHDAY~ :d

    ReplyDelete
  9. comelnye potong kek cenggitu....

    huhuhuhu

    cuti 2 minggu je?

    rileks2....tnangkan minda

    cuti panjang bru keje

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir.. kek tu cam sedap jer..

    ReplyDelete
  11. hepi belated bufday eya aqilah.. sowie lambat wish.. huuhu

    ReplyDelete
  12. meh jom jd tukang taip orang tuk wat assgmnet ni..meh2 tolong pat...hehe

    ReplyDelete
  13. slamat hari lahir.. smoge hppy slalu.. :)

    ReplyDelete
  14. hepy belated bday ;P qila kalau jurutaip sambilan tu berjaye, share tau.. nk join gk laa

    ReplyDelete
  15. insyaAllah lah dah tak repeat..entah2 siap dapat A lagi.

    ReplyDelete
  16. happy belated bday.. moga panjang umo n sukses slalu

    ReplyDelete