Tuesday, June 30, 2009

HLOVATE

remember? semalam aku ada amek gamba novel HLOVATE. aku ingat, HLOVATE ni nama buku. sekali bukan la. ni nama author dia. ohoh damm bengang ngan diri sendiri. nampak sangat bukan kaki buku. ha ha ha

disebabkan pagi ni, dan aku terbaca komen dari miss_eliana.

novel hlovate?
i suggest u 2 buy it..lebey2 agy cite 5thn 5 bln, Aa+Bb..
sgt bez!yg latest, novel die rooftop rant..not bad jugak laa..style die wrote sgt sempoi,
balance between dunya + akhirat.. ;)
itu pon if u berminat laa..sowi terpromote kat sini lak..
i mmg hantu novel..hehe~nice 2 noe u.. ;)

disebabkan komen dia tu la, aku tertarik nak tau siapa HLOVATE sebenarnya. aku search a bit pasal dia. dia seorang perempuan berumur 30an. dan ada phd. (itu yang aku search la) kalau salah, jangan salah kan aku ye.yay

dia gelarkan diri dia story teller. dia ada blog k. tapi bukan pakai blogspot, tapi blogdrive? pelik, ape tu ye?...HLOVATE(click)

dan dari blog dia, aku dapat kumpul antara buku dia. tengokla. yang paling atas is the latest!

latest!









disebabkan aku mahu menjadi seorang pengulat novel, jadi aku buat research yang xseberapa. well, laily! balik la cepat, nak baca! hehehehe

post signature

10 comments:

mae said...

cpat baca..nak pnjam ni..cam berkenan je kat rooftop tu..smacam je crite dia..

DilOt said...

xpenah tau pun,,hehe...sbb dh lame tak bace novel...

dh start sekali beli dan bace novel nnt kite terus melekat...tu yg maleh tu..hehe..

[z@ck] said...

Lorh..melayu ke author ni..
ingt kn mat salleh..
hahaha..
kantoi bukan kaki novel..

miss AIN said...

hehehe..well done gal=))

lala said...

wah...ulat novel nmpk skang...oke,aku sgt jeles ko dh start baca eclipse...

Muzakkir said...

emm...
ni author melayu ea..

'AQILAH said...

mae...da bace..nak pinjam x?

dilot..hehe same la xpernah tau pun nama author ni..

zack..hehehe shh xmo cakap kuat2

miss AIN..Thanks..(rajin tetibe buat research)

lala...lala! aku da habis pun bace eclipse..:P

b..iye..melayu..

Teka-teki said...

novel bru dia..versus..
ske ngan gaya pernulisan yg bersahaja dan slumbeer..
and part identiti dia yg misteri..

Anonymous said...

salam. katner nak buat research pasal hlovate?

Primadona said...

those book are worth reading.No offense. :)